Indlæser Begivenheder

GOIN’ BACK TO NEW ORLEANS – FAMILIELØRDAG // Sønderborghus

21. august 2021 | 10:00 - 13:00

Familielørdag fra kl. 10.00-13.00

Enkeltbillet 50 kr.

Familie billet (2 voksne + 2 børn) 150 kr.

New Orleans er en forrygende blanding af afrikansk, indiansk, fransk, tahitiansk, spansk og engelsk kultur – et forhold, der har givet byen tilnavnet ”den rytmiske musiks vugge”. På denne familielørdag skal vi prøve lidt af det hele. I caféen er der smagsprøver fra cajun-køkkenet og i værkstederne skal vi laver shaker og masker, så vi er klædt på til den afsluttende koncert.
Orkestret Goin back To New Orleans serverer et højenergisk og medrivende musikalsk show, der når ud over scenekanten og inddrager publikum. GBTNO spiller New Orleans funk udført på olietønder, trommer, bas og sang. Med udgangspunkt i New Orleans-traditionen, hvor alle synger, danser og spiller, vil GBTNO få publikum op af stolene og lære dem nogle typiske New Orleans-rytmer og -sange. Undervejs fortælles historien om New Orleans; Gregory har taget det caribiske instrument, olietønden, til sig, og fortæller, hvordan Caribien og calypsoen også kommer ind i billedet.

Goin’ Back to New Orleans (GBTNO) er: Gregory Boyd: olietønder, sang, percussion – Jens Kristian Dam: trommer, percussion, sang og Joakim Øster: bas, percussion, sang”

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. august 2021
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
50 Kr
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde