Indlæser Begivenheder

Masterclass for let-øvede med konditor Trine Wildenschild

21. august 2021 | 13:00 - 17:30

Er du (også) bidt af alt der rimer på ‘bagedyst’, chokolade og kage, og elsker du selv at eksperimentere i ‘det søde køkken’, er denne master class lige noget for dig!

Konditor Trine Wildenschild inviterer til Master class lørdag den 21/8 i ‘Det Sønderjyske Køkken’ i Sønderborg i samarbejde med LOF Syd.

I bedste Bagedyst-stil har Trine kreeret en lækker kage som deltagerne i løbet af 4 timers tid skal lære selv at lave – helt fra bunden.

Trine guider – trin for trin – og helt nede på jorden i et roligt tempo, og deler undervejs ud af tips og tricks til alt fra mousser og chokoladetemperering til sprøjteteknikker og pyntning.

Det er en fordel, hvis du har prøvet at bage før, har erfaring med at følge en opskrift og er bekendt med de mest almindelige bageredskaber som fx en sprøjtepose, men du behøver langt fra være mesterbager for at kunne være med.

Prisen er inkl. råvarer – og dit færdige resultat får du selvfølgelig også med hjem sammen med opskriften i printet form. Meld dig til allerede i dag eller forær konditor-masterclassen som alletiders fødselsdags oplevelsesgave til kageelskeren i dit liv.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. august 2021
Tidspunkt:
13:00 - 17:30
Pris:
599,00 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Det Sønderjyske Køkken
Perlegade 50
Sønderborg, 6400
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde