En visionær erhvervskommune

Din virksomheds digitale indgang til erhvervsområdet i Sønderborg Kommune
er du en nyopstartet virksomhed?se og download erhvervsvideoen med lyd

Stå stærkere som virksomhed i Sønderborg-området

Én indgang for erhvervslivet til Sønderborg Kommune

Erhvervsservice er til for at gøre det nemmere for dig, at placere, bygge eller ændre din virksomhed. Du får tildelt en kontaktperson, der koordinerer og styrer din sag sikkert gennem hele processen.

Vil du udvikle og fremtidssikre din virksomhed?

Sønderborg Vækstråd er områdets lokale erhvervsråd med mere end 240 medlemsvirksomheder. Her tilbydes bl.a. 1:1 sparring og vejledning til vækstparate virksomheder og iværksættere.

Bring din virksomhed med i det grønne førerfelt

Hvis du har grønne ambitioner for din virksomhed, er der meget at hente i Sønderborg. ProjectZero er visionen om et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029, og du kan være med.

På jagt efter en ny medarbejder?

Hos Jobcenter Sønderborg er der masser af værdifuld hjælp at hente til rekrutteringsprocessen. Benyt også muligheden for gratis jobannoncering.

På udkig efter en ledig erhvervsgrund?

Sønderborg Kommune har attraktive erhvervsgrunde til salg – tæt på Sønderborg-motorvejen og Sønderborg Lufthavn.

Bliv leverandør til kommunen

Sønderborg Kommune vil gerne understøtte de lokale virksomheders mulighed for, at blive leverandører til kommunen.

Gratis værktøjskasse til brug i din markedsføring

I værktøjskassen finder du gratis billeder, videoer og tekster, som afspejler det unikke ved Sønderborg-området. Den er tiltænkt dig som virksomhed, og kan frit benyttes i dine markedsførings- og rekrutteringsindsatser.

Få overblik over regler og tilladelser

Som virksomhed kan du være omfattet af en række lovgivning inden for f.eks. affaldshåndtering, spildevand, vandboring, jordflytning, miljøgodkendelse, landbrug og tilsyn.

På kommunens hjemmeside kan du læse mere om både regler og tilladelser inden for dit erhverv.

Har du ansat en tilflytter?

Tilflytterservice tager godt imod tilflyttere og hjælper dem med at falde til i videst mulige omfang.

Der afholdes løbende informationsdage for potentielle tilflyttere. Hvis din virksomhed ønsker at deltage eller har stillingsopslag, som Tilflytterservice skal tage med, er du velkommen til at kontakte dem.

Erhvervsbegivenheder i Sønderborg-området


Er du ny virksomhed?

Velkommen til Sønderborg og din fremtid i et stærkt internationalt erhvervsmiljø. I en velkomsthilsen sætter borgmester Erik Lauritzen og formand for udvalget Erhverv og Grønt Vækst Kjeld Stærk, deres egne ord på, hvad der kendetegner det område, som du har valgt til din virksomhed.

I Sønderborg Kommune står vi klar til at rydde enhver forhindring af vejen, så din virksomhed hurtigt bliver en succes. Som ny virksomhed kan du have mange spørgsmål til kommunen. Som din ene indgang til erhvervsområdet, er du altid velkommen til at henvende dig hos Sønderborg Erhvervsservice, som vil hjælpe dig i den rigtige retning.

Vi glæder os til at samarbejde med dig og din virksomhed!