Royal Run Sønderjylland

Sønderborg Kommune er vært for Royal Run Sønderjylland 12. september.

Book din billet

Et løb hvor alle kan være med

Royal Run er et folkeligt løb, hvor alle kan være med. Gå med på familie-milen 1,6 km, løb og gå 5 km ruten eller test dig selv på 10 km distancen. Bestil billetter og læs mere om selve løbet på www.royalrun.dk

H.K.H. Kronprinsen sætter Royal Run Sønderjylland i gang og løber selv med på One-milen.

Glæd dig til en festlig dag i Sønderborg

At løbe med i Royal Run bliver en fest i sig selv, men Sønderborg Kommune sørger for at der er meget mere at komme efter i Sønderborg den 12. september – både for deltagere og publikum.

Live-musik og forskellige aktiviteter sørger for god stemning i byen, og på Rådhustorvet i Sønderborg kan man følge dagens begivenheder på storskærm. Cafeerne har åbent, og der bliver solgt streetfood i gaderne.

Byprogrammet for dagen bliver offentliggjort senere.

Transport og parkering

Vi bliver rigtig mange mennesker i Sønderborg den 12. september, og flere veje og pladser vil være spærret af på dagen. Hvis du bor i cykelafstand fra Sønderborg, så tag cyklen. Kommer du i bil, så parker uden for byen, og spring på en af de gratis shuttlebusser, der kommer til at gå i pendulfart ind til centrum. Eller tag toget! DSB bringer løberne direkte ind til selve hjertet af startområdet. Så bliver det ikke nemmere.

Kort over spærrede veje og hvordan man kommer ind og ud af byen offentliggøres senere.

Royal Run Sønderjylland arrangeres i samarbejde mellem Bevæg dig for livet, Sport Event Syd og Sønderborg Kommune.