Indlæser Begivenheder

Vanvittig verdenshistorie

17. august 2023 | 8:00 - 17:00

Vanvittig Verdenshistorie Podcast drager på Danmarksturne og lægger vejen ind om Sønderborg Teater.

Lytterne har spurgt. Historiedrengene har lyttet!

Efter i seks år at have udfoldet verdenshistoriens løjerligste øjeblikke foran mikrofonerne er Alexander Janku og Peter Løhde nu klar til at rejse landet tyndt endnu engang for at optage en række specialafsnit. Denne gang i form af en vaskeægte danmarksturne!

Formatet er som du kender det fra live-episoderne – men med et twist: Det er by request.

Gennem tiden har de to århusianske gutter modtaget tusindvis af forslag til gode, dumme og sjove historier. Den lange liste har de nu kogt ned til de ti allermest efterspurgte. Hver af de ti byer på turneen byder altså på en ny, unik historie, der har stået øverst på lytternes ønskeseddel.

De præcise historier i hver by vil blive udvalgt og annonceret senere.

Det hele bliver selvfølgelig i vanlig stil fortalt og optaget live på scenen foran – og i samarbejde med – publikum! Glæd dig til en forrygende aften i selskab med nogle af historiens største personligheder. Og to fedladne gutter fra Aarhus.

Det bliver et potpourri af vilde militærfolk, pirater, forretningsmoguler og dumme historiske events, leveret med en solid omgang humor og en god bajer til. Præcist, som du er vant til.

Alexander og Peter kalder det selv en hyldest til den dedikation og kærlighed, som podcastens over 50.000 lyttere har udvist gennem tiden. Kritikere kalder det en måde at tjene nogle flere penge.

Om ikke andet taler tallene for sig selv: Med over 10.000.000 downloads har Vanvittig Verdenshistorie været fast inventar på podcast-hitlisterne gennem de forgangne seks år.

Dét her bliver vanvittigt – og helt perfekt!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
17. august 2023
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400
+ Google Maps