Indlæser Begivenheder

Time Traveller – udstilling af Anu Ramdas på Augustiana

23. marts | 12:00 - 16. juni | 16:00

Anu Ramdas soloudstilling i Det Hvide Palæ på Augustiana Kunsthal bygger på grundig research og studier af palæets første beboer, prinsesse Louise (1764-1815). Louise var en usædvanlig belæst kvinde, der interesserede sig for matematik, astronomi, filosofi og spiritualitet. På tværs af tid er de samme emner også nærværende for Anu Ramdas, der krydsbestøver sin kunstneriske praksis med et spirituelt arbejde som Clairvoyant vejleder.

Udstillingen består af flere elementer og udtryk – et tableau af objekter i forskellige materialer, farver og størrelsesforhold. Kunstneren selv kalder det et futuristisk univers, hvor indisk mystik møder europæisk modernisme. Centralt i projektet står en miniature model af planeten Uranus, der på samme tid også kan minde om en forstørret “krystal kugle”, der opfordrer beskueren til at “se” på fortiden, nutiden og fremtiden.

I en tid hvor krig, naturkatastrofer og køns politik sætter dagsorden ønsker Anu Ramdas gennem sin kunst at fremme en mere holistisk tilgang til vores klode, medarter og medmennesker. Det er der i den grad brug for.

Om kunstneren

Anu Ramdas (f. 1980 Sønderborg) er uddannet billedkunstner og clairvoyant. Hun har en MFA fra Det Kgl. Danske Kunstakademi suppleret med studier ved kunstakademier i Beijing og Malmø. Anu Ramdas er født og opvokset i Sønderborg og har indiske rødder. Som ung havde hun sin gang i Augustenborg, hvor hun var ansat på byens psykiatriske hospital, i øvrigt samme sted, hvor hendes mor virkede som sygeplejerske i mere end 30 år.

Fakta om udstillingen

Periode:
23.03.24 – 16.06.24
Lokalitet:
Det Hvide Palæ
Kunstner:
Anu Ramdas
Støttet af:
Augustinus Fonden, Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond
Entré:
Gratis entré
Foto:
Anu Ramdas: Untitled Planets – birth of a galaxy (ongoing project)

Share This Event

Detaljer

Start:
23. marts | 12:00
Slut:
16. juni | 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Augustiana Kunstpark & Kunsthal
Palævej 10-14
Augustenborg, 6440 Danmark
+ Google Maps