Indlæser Begivenheder

Soloudstilling “Nobody’s Dream” af Francesco Pirazzi på Augustenborg Project

10. juni 2021 | 16:00 - 3. oktober 2021 | 17:00

Nobody’s Dream er Augustenborg Art Projects første separatudstilling, som præsenterer over 25 malerier fra den italienske maler Francesco Pirazzi.

 

Pirazzis malerpraksis handler om nærvær og tilstedeværelsen af lys. Han udforsker sine omgivelser indsigtsfuldt med alle sanser. Mens han observerer, mens han er til stede, ønsker han også at være ‘et sæt øjne’, som svæver ubemærket rundt og efterlader sine omgivelser uforstyrrede, endda være løsrevet fra den virkelige verden.

 

Denne tilbagetrækning eller afkobling fra den virkelige verden, lader ham overveje, studere og oversætte sine tanker og erfaringer med lys til maleriet som medium og hans proces. I hans værker fremstår objekter, landskaber, steder og mennesker som penselstrøg, men lyset er altid det virkelige motiv – i al sin herlighed og alle kvaliteter.

 

BIOGRAFI


Francesco Pirazzi (f. 1994) bor og arbejder i Firenze. Han er uddannet fra Kunstakademiet i Firenze i 2018, på malerskolen under Adriano Bimbi. Pirazzi er en del af gruppen AULA 23, bestående af Bimbi og tidligere studerende som undersøger den naturlige og kulturelle arv gennem landskabsmaleriet. 

 

Siden 2016 har han deltaget på flere gruppeudstillinger og haft en række separatudstillinger, såvel som været artist-in-residence i Toscana og Brasilien. Pirazzi er den første inviterede artist-in-residence på Augustenborg Art Project.

Åbningstider:

Onsdag-Søndag: 12.00-18.00

Mandag-Tirsdag: Lukket

Eller efter aftale

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
10. juni 2021 | 16:00
Slut:
3. oktober 2021 | 17:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Sted

Augustenborg Project
Palævej 9
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde