Indlæser Begivenheder

Informationsmøde om lokalplanforslag 1.1-2 for bevaringsværdigt miljø i Elstrup

10. juni 2021 | 18:00 - 19:30

I forbindelse med den igangværende høring af forslag til lokalplan 1.1-2 inviterer Sønderborg Kommune til et supplerende, fysisk borgerinformationsmøde om planlægningen for beboere i Elstrup. Mødets indhold vil blive baseret på konkrete cases, som deltagerne indsender og ønsker belyst i henhold til lokalplanforslaget. Der vil ligeledes blive mulighed for at stille spørgsmål.

Du har mulighed for at læse lokalplanforslag 1.1-2 hér

De gældende COVID-19 retningslinjer sætter et loft over tilmeldinger til mødet, da forsamlingsforbuddet fastsætter en maks. kapacitet på 50 personer. Derfor vil tilmelding ske efter først-til-mølle princippet, men vi vil opfordre til, at der som udgangspunkt tilmeldes én person pr. husstand, så vi kan favne så bredt som muligt.

Skulle antallet af tilmeldte overstige maks. kapaciteten, vil kommunen tage kontakt til de deltagere, der er senest tilmeldt eller har mere end én person i husstanden repræsenteret. Alle tilmeldte opfordres til at lade sig coronateste forud for deltagelse i borgerinformationsmødet. Skulle du/ I opleve symptomer på COVID-19, bedes du/ I udeblive fra borgerinformationsmødet.

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
10. juni 2021
Tidspunkt:
18:00 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Udviklingshuset HR
Skolevej 4
Nordborg, Havnbjerg 6430
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde