Indlæser Begivenheder

SDG:DOX – Ride for Your L1fe

30. marts 2022 | 19:00 - 20:30

På med førertrøjen! Man kan sagtens have diabetes og give alle andre baghjul. Mød verdens første professionelle cykelhold med diabetes, når de cykler for deres liv, ære og for at komme til tops. Indledning ved Niels Holm, Diabetesforeningen i Sønderborg.

Verdens første og eneste diabetes-cykelhold blev skabt for at vise, hvad der er muligt med type-1 diabetes. Cykelholdet konkurrerer både mod sportens absolutte top og deres egne glukose-niveauer, som de kontrollerer med daglige insulin-skud. ”Ride for Your L1fe” følger holdet gennem hele deres 2021-sæson, imens de kæmper for at komme til toppen af podiet. Men er ambitioner og pionerånd nok til at overleve i professionel cykling? Med uforbeholden adgang til holdets ryttere, mekanikere, læger og diætister dokumenterer filmen en inspirerende kamp mod en kronisk sygdom og de fordomme, der følger med.

Filmen er instrueret af Peter Alsted og er fra marts 2022.

Aftenen indledes med et foredrag af Niels Holm, formand for Diabetesforeningen i Sønderborg.

SDB:DOX
Den prestigefyldte dokumentarfilmsfestival CPH:DOX og Sønderborg Kommune arrangerer 23. – 30. marts en minifestival i forbindelse med Tour de France. Navnet er SDG:DOX.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. marts 2022
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Multikulturhuset
Nørre Havnegade 15
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde