Indlæser Begivenheder

SDB:DOX // Bottle Conditioned

22. marts | 19:00 - 22:00

Kalder alle entusiaster af de sure øl!

Kom med til den flamske Pajottenland-region og lær mere om processen, traditionen og dramaet bag den sure lambic-øl, der oplever et stort comeback disse år.
Tag med til Pajottenland-regionen omkring Bruxelles, der er det eneste sted, hvor den syrlige lambic-øl brygges. Det gør den kun i vintermånederne, for øllen er vildgæret og naturligt fermenteret. Den aldres i årevis i trætønder, hvilket betyder at produktionsmængden er meget begrænset.
Med den Oscar-nominerede instruktør Jerry Franck bag kameraet åbner sig en verden af skønne, syrlige øl fortalt gennem fremtrædende producenter fra Bokke, Cantillon og 3 Fontenien.
Bag kulisserne for lambic-øllens genkomst blotlægges en verden langt mere dramatisk end man skulle tro med en industri i opbrud og et generationsskifte på vej. Med skarpe betragtninger reflekterer de passionerede bryggere – unge som gamle – over kompleksiteten i at balancere tradition og håndværk med efterspørgslen på den historiske øl, der buldrer tilbage på restauranter og pubber rundt om i verden.

Pris: 50,-
Billetter købes i døren.

SDB:DOX vises i samarbejde med og er støttet af Sønderborg Ungdomsråd, Biblioteket Sønderborg, Mejeriet Sønderborg, Sønderborg Kommune, Kultur i Gråsten.
Støttet af Nordea-fonden, Kulturministeriet, Biografklub Danmark Fonden, DFI og Linak.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
22. marts
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
50, Kr
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps