Indlæser Begivenheder

SDB:DOX // Bottle Conditioned – for unge under 30 år

27. marts | 20:00 - 23:00

Kom med til den flamske Pajottenland-region og lær mere om processen, traditionen og dramaet bag den sure lambic-øl, der oplever et stort comeback disse år.

Kalder alle entusiaster af de sure øl! Tag med til Pajottenland-regionen omkring Bruxelles, der er det eneste sted, hvor den syrlige lambic-øl brygges. Det gør den kun i vintermånederne, for øllen er vildgæret og naturligt fermenteret. Den aldres i årevis i trætønder, hvilket betyder at produktionsmængden er meget begrænset. Med den Oscar-nominerede instruktør Jerry Franck bag kameraet åbner sig en verden af skønne, syrlige øl fortalt gennem fremtrædende producenter fra Bokke, Cantillon og 3 Fontenien. Bag kulisserne for lambic-øllens genkomst blotlægges en verden langt mere dramatisk end man skulle tro med en industri i opbrud og et generationsskifte på vej. Med skarpe betragtninger reflekterer de passionerede bryggere – unge som gamle – over kompleksiteten i at balancere tradition og håndværk med efterspørgslen på den historiske øl, der buldrer tilbage på restauranter og pubber rundt om i verden.

SDB:DOX vises i samarbejde med og er støttet af Sønderborg Ungdomsråd, Biblioteket Sønderborg, Mejeriet Sønderborg, Sønderborg Kommune, Kultur i Gråsten.
Støttet af Nordea-fonden, Kulturministeriet, Biografklub Danmark Fonden, DFI og LINAK.

*Vi forsøger at få danske undertekster, men pga. filmens format er det en længere proces.

Titel: Bottle Conditioned
Spilletid: 82 min
Instruktør: Jerry Franck
Sprog: Engelsk
Undertekster: Måske dansk.*
Kategori: HIGHLIGHTS
Pris: 50,-
Billetter købes i døren.

Eventet er tiltænkt unge under 30 år.
Er du over 30 år vises filmen også på Sønderborghus d. 22.03.24.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
27. marts
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
50 Kr
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Mejeriet
Løngang 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps