Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ølbrygningskursus hos BrewParts

18. september|11:00 - 16:00

2.099 Kr

Ølbrygningskursus hos BrewParts – tilpasset din ølsmag! Alle kan være med.

5 timers kursus inkl. 25 liter øl!

Kom og bryg din egen øl – vælg hvilken øl du kunne tænke dig at brygge og få professionel hjælp og vejledning til hele brygningsprocessen. Vi mødes lørdag den 18. september til en ca. 5 timers hyggelig og informativ ølbrygning, hvor du er med hele vejen lige fra udmæskning af malt til hvordan at komme sit bryg på flaske.

I løbet af dagen vil der blive serveret smagsprøver på forskellige øl, for man kan godt blive mægtig tørstig af at brygge øl 😉 samt frokost i form af en stor sandwich og dertilhørende en halvliter øl.

Når kursusdagen er slut, vil alle få en gæringsspand med hjem med tilhørende pakning og gærlås (skal ikke leveres tilbage), og derudover vil det være muligt at låne en vægtfyldemåler samt en hævert med flaskefylder og kapselpåsætter (skal leveres tilbage medmindre man vælger at købe tilbehøret), således man kan gøre brygget færdigt derhjemme.

Vi anbefaler, at deltagerne selv arrangerer afhentning ved kursets afslutning, så det ikke bliver nødvendigt at holde promilleregnskab undervejs.

Vigtig info: Prisen er for 2 personer! (betaleren melder sig til med egne kontaktinfo). Prisen dækker grundprisen for at brygge 20-25 l øl i gryde og inkluderer valgfrit brygkit samt kapsler og 35-45 tomme flasker. Man er 2 pers. om 1 gryde. Inkluderet i prisen er også mad og øl hen over dagen.

 

Detaljer

Dato:
18. september
Tidspunkt:
11:00 - 16:00
Pris:
2.099 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://lof.dk/syd/bag-om-smagen

Sted

BrewParts
Vemmingbundstrandvej 111
Broager, 6310
+ Google Maps