Indlæser Begivenheder

Solisterier: Caspar Phillipson

18. september 2021 | 14:00 - 15:00

Caspar Phillipson vender tilbage til Solisterier i Cafe Alsion – denne gang med det anmelderroste Late Night Show 18. september 2021.

Caspar Phillipson markerer sit 25-års skuespillerjubilæum det anmelderroste one man-show, Late Night, der sidste efteråret væltede publikum på Posthus Teatret i København.

Caspar Phillipson er ene mand på scenen – og ved flyglet. Repertoiret er gennemført sort humor og spænder fra Tom Lehrer over Bent Fabricius Bjerre og Monty Python til diverse danske filmsange.

Det er et vaskeægte coronashow, som han sammensatte, da hans filmoptagelser i Hollywood blev aflyst. Sunset Boulevard blev erstattet af stuen hjemme på Amager. Herfra underholdt sangeren og skuespilleren hver uge sine facebookfølgere med en ny sang ved flyglet. Det blev så i efteråret til et show på den lille scene på Rådhustorvet.

Publikum kan glæde sig til en stor oplevelse i Alsion.

Caspar Phillipson alias John F. Kennedy

Caspar Phillipson har i et kvart århundrede brilleret som skuespiller og sanger på de danske teater- og musicalscener samt i danske og udenlandske biograffilm. Blandt andet spillede han John F. Kennedy over for Natalie Portsmans Jackie i hollywoodfilmen af samme navn. En præsident, han for øvrigt spiller igen i den kommende Brad Pitt-producerede film om Marilyn Monroe, Blonde.

Solisterier er et samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Koncertsalen Alsion, Cafe Alsion og Sønderborg Kommune.

Læs mere om Solisterier

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
18. september 2021
Tidspunkt:
14:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside