Indlæser Begivenheder

Livestream med Stina Ekblad – i samtale med Ellen Hillingsø

7. februar | 19:00 - 20:30

En af Nordens største skuespillere, Stina Ekblad, er aktuel med den danske oversættelse af “Her bruser strømmen forbi”. I sit erindringsværk blander Ekblad sin egen historie med et overordnet forsvar for det alvorlige og skønne i tilværelsen.

Her bruser strømmen forbi er Ekblads personlige fortælling, som er meget mere end en selvbiografi – det er et argument for poesien, musikken, sproget og tilværelsens behov for skønhed.

 

I sit forfatterskab tager Stina Ekblad udgangspunkt i sin egen livsvej fra barndommen i det finlandssvenske til Danmark og hendes indtog som skuespiller. Ekblad reflekterer over de mennesker, hun har mødt på sin vej, og de teater- og filmroller, der har formet hende til den yderst anerkendte skuespiller, som hun er i dag.

 

Ekblads værk argumenterer lidenskabeligt for alvoren, klogskaben og det sjælfulde i vores verden. Og for hvordan det skønne er et fundamentalt behov i alles tilværelse.

 

Det er skuespilleren Ellen Hillingsø, der interviewer Ekblad.  Ellen Hillingsø blev uddannet skuespiller på Aarhus Teaters Skuespillerskole i 1994 og har siden været meget alsidig inden for sit fag. Udover teater, er Ellen Hillingsø kendt for sin medvirken i både film, tv, radio og oplæsning.

 

 

Der livestreames fra International Forfatterscene på Det Kongelige Bibliotek.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
7. februar
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
Gratis billet
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside