Indlæser Begivenheder

Kenny Washington

23. april | 15:00

En jazztrio bestående af nogle af de mest anerkendte og efterspurgte musikere i Skandinavien (Jacob Christoffersen (pno), Jesper Bodilsen (bas) og Zoltan Csorsz (tr) præsenterer en af de bedste nulevende jazzsangere, nemlig den Grammy-nominerede Kenny Washington (US).

De 4 musikere indspillede i 2015 i løbet af  3 aftener på Jazzhus Montmartre i København albummet ”Moanin”, som blev udgivet på det legendariske pladeselskab Storyville Records.

Kenny Washington (US) vil nok være ukendt for mange i Danmark, men hans niveau som jazz- og soulsanger er på højde med de bedste jazzsangere. Han har optrådt over det meste af verden og begejstret publikum med jazz med dybe rødder i soulmusikken og med
scatsang i verdensklasse.

Kenny Washington sang gennem sin opvækst i New Orleans, Washington gospel i kirken og spillede desuden saxofon. Efter college arbejdede han i 9 år flere militærorkestre, først som saxofonist, siden som sanger, da hans kæmpe talent blev opdaget.

Siden har han optrådt som solist både i det meste af verden og har tourneret og indspillet med bl.a. vibrafonisten Joe Locke, Gregory Porter, Paula West, Wynton Marsalis, Roberta Gambarini og Eric Reed.

GRAMMY-nomineret  i 2021 i kategorien “Best Jazz Vocal Album 2021”.

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

2652708
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
23. april
Tidspunkt:
15:00
Pris:
200 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside