Indlæser Begivenheder

Frokost jazz i JazzKælderen med Bourbon Street Jazzband

23. april 2023 | 12:00 - 15:30

Bourbon Street Jazzband

Det er et gennemtestet og erfarent orkester, der i marts 2020 vender tilbage til Solkysten for at spille to koncerter i Margrethekirken, Fuengirola.

 Bourbon Street Jazzband har optrådt på alverdens scener helt tilbage fra 1956. Én af de stiftende medlemmer står stadig i front for det nu 66 år gamle orkester, nemlig trompetisten Gerhard Ellerbæk, der som teenager blev grebet af jazzmusikken i hjembyen Herning.

Mange gode jazzmusikere har gennem tiden været en del af Bourbon Street Jazzband, som dog i mange år har bestået af den samme kerne. Så sent som i 2018 måtte et andet af de oprindelige medlemmer, Kurt Heegaard Jakobsen, dog give faklen, i form af banjo og sanghæfte videre til det nyeste medlem, den alsidige sanger og musiker Jesper Bjarnesen. En højt respekteret og meget travl herre, som i Bourbon Street Jazzband får mulighed for at dyrke sine rødder i jazz – og bluesmusikken. Han har – udover sine egne mange projekter, optrådt med Ib Glindemanns Big Band og Klüvers Big Band, med hvem han også har indsunget et anmelderrost album. Jesper er en sanger med en rå, troværdig og ganske uimodståelig vokal, leveret med stensikker feeling og timing.

Bourbon Street Jazzband er en del af den danske, traditionelle jazzscene, men skiller sig ud ved at blande den klassiske New Orleans-stil med stramme arrangementer og stilmæssige afstikkere til både swing, boogie woogie og blues. Man kan sige at musikken afspejler musikernes forskellige baggrunde og personligheder. Men fokus er, som altid, at komme publikum i møde med iørefaldende og dansevenlig musik af høj kvalitet.

Bourbon Street Jazzband anno 2020 består af:

Gerhard Ellerbæk: trompet (siden 1956)

Per Jegbjerg: trækbasun, ventilbasun og arrangementer (siden 1978)

Finn Odderskov: klarinet og saxofoner, vokal (siden 1997)

Jesper Bjarnesen: banjo, guitar og vokal (siden 2018)

Jens Nørholm: piano, (siden 2022)

Jørgen Nielsen: kontrabas (siden 1987)

Heine ”Hot” Poulsen: trommer (siden 2002)

Gæstesolister gennem årene

Det er blevet til samarbejde med mange af jazzens store navne. Vi nævner i flæng: Al Grey, Mr. Acker Bilk, Monty Sunshine, Roy Williams, Leroy Jones, Jacques Gauthé, Sammy Rimington, Fiona Duncan, Johnny Boston, Sarah Spencer, John Defferary, Klaes Lindquist, og fra Danmark Daimi, Jesper Thilo, Niels Flipper Stuart og Otto Brandenburg.

Billet incl. jazzkoncert med let frokost 

Døren åbnes kl. 11.30, koncert fra kl. 13.00-15.30

HUSK! DIN KVITTERING, den gælder som din adgangsbillet.

Der er bindende tilmelding.

Bestilte og betalte billetter refunderes ikke.

Vær opmærksom på at der bliver fotograferet ved koncerten, billederne bliver lagt på hjemmesiden samt på New Orleans Jazz Sønderborgs Facebook side.

Jazz skal opleves Live

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
23. april 2023
Tidspunkt:
12:00 - 15:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Jazz Kælderen Hotel Sønderborg Strand
Strandvej 1
Sønderborg, 6400
+ Google Maps