Indlæser Begivenheder

International jazz med Doc Houlind International New Orleans Style Jazz Band i Fiskeladen

19. juni 2022 | 12:00 - 15:30

Doc Houlind International New Orleans Style Jazz Band kan her præsentere det band og den musik Søren Houlind har arbejdet frem imod gennem sine mere end 50 år som professionel musiker.

Bandet består af yngre såvel som meget erfarne musikere. Alle ejer den største lidenskab for den ægte New Orleansstil, som den blev introduceret til os af de første amerikanske bands, der kom til Europa repræsenterende jazzrevival-perioden. Det var netop den som udviklede det europæiske jazz boom i 60’erne.

De mest fremtrædende eksempler på disse grupper der kom til Europa og fik folk til at gå amok var f.eks. Kid Ory’s band. Måske endnu mere Louis Armstrong med sin solistiske glans, og bestemt ikke at forglemme George Lewis Ragtime Band som tog pusten fra alle med deres unikke ensemblespil med et enormt svingende rytmisk fundament.

Orkestret har spillet i næsten samtlige danske jazzklubber og i det meste af Europa. Herunder en årlig intensiv tourné til England. Sydafrika, Arabien og Fjernøsten er heller ikke gået ram forbi.

Repertoiret bunder dybt i New Orleans traditionen, Alle orkestermedlemmer er dybt passionerede inden for stilen, og er alle eksperter på hver deres instrument. Vi spiller seriøse ragtime kompositioner, blues, gospel og gode gamle amerikanske popmelodier (som ofte udkom i en dansk udgave!). Altsammen i den iørefaldende og inciterende rytmiske “revival tradition” som bl.a. George Lewis’ Band og Louis Armstrong er kendt for. Mere kendt er måske Papa Bues spillestil, hvorfra vi naturligvis har lånt deres største hits.

Orkestret har længe været kendt for at være det bedste af sin art i Europa… I dag er det måske det eneste…

Doc Houlind – Doc Houlind International New Orleans Style Jazz Band

Koncerten er støttet af PETERSEN TEGL

Der er bindende tilmelding.

Jazz koncert incl. en let menu

Bestilte og betalte billetter refunderes ikke.

Vær opmærksom på at der bliver fotograferet ved arrangementet, billederne bliver lagt på hjemmesiden samt på New Orleans Jazz Sønderborg Facebook side.

Fordi jazz musik skal opleves Live

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
19. juni 2022
Tidspunkt:
12:00 - 15:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Fiskeladen overfor Sundhalle
Fiskeladen Sundgade
Sønderborg, 6400
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde