Indlæser Begivenheder

Byvandring: ‘Bag om’ Byens Havn

28. oktober | 13:00 - 14:30

Kom med når LOF Syd i samarbejde med Danfoss Historisk Center inviterer til ’walk & talk’ på og om Byens Havn i Sønderborg lørdag den 28. oktober.
Danfoss Historisk Center, hvor Jan Petersen er daglig leder, hører under Bitten & Mads Clausens Fond –  og Jan Petersen har stor indsigt i både Danfoss’ og Fondens aktiviteter. Det vil han dele med os på denne tur, hvor vi mødes ved Multikulturhuset for at starte turen med en kop varm ’to-go’ i hånden fra caféen.

Herefter går vi i samlet flok langs havnen – forbi Hotel Alsik (og en tur op i Point of View), P-huset, Senior-bofællesskabet, det kommende havnebad m.v. imens Jan Petersen fortæller om tankerne bag Masterplanen, status på realiseringen af Byens Havn, og om det enestående samarbejde mellem de offentlige og private partnere, der står bag.
Det hele krydres med historier og sjove anekdoter fra projektets levetid, ligesom der også vil være plads til spørgsmål undervejs.

Byvandringen slutter tilbage på Multikulturhuset efter ca. halvanden time.
Ønsker man herefter at bestille frokost eller kaffe/kage i caféen skal dette bookes særskilt hos Café Kjukken.

Obs! Der er 30 pladser kl. 10.00 og 30 pladser kl. 13.00 – først til mølle. Prisen inkluderer en to-go kop kaffe eller te.

Praktisk info

Byvandringen gennemføres i al slags vejr (ved meget regn/blæst vil stoppet oppe i Point of View blive forlænget så vi er i tørvejr mens Jan fortæller). Husk derfor tøj efter vejret og evt. paraply.

Share This Event

2401675
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
28. oktober
Tidspunkt:
13:00 - 14:30
Pris:
149,00 Kr
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Multikulturhuset
Nørre Havnegade 15
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps