Indlæser Begivenheder

Tørfisk | Koncert og Buffet

28. oktober 2023 | 18:00 - 22:00

Tag med på en uforglemmelig musikalsk rejse med TØRFISK i Augustenborghallerne! I 42 år har dette ikoniske band turneret landet rundt, og nu kan du opleve dem live med den samme besætning, som da det hele startede i 1981. TØRFISK har netop udgivet deres seneste album “Tørfisk Fyrre” med 11 spritnye sange, som de også vil fremføre på scenen. Publikum har taget imod dem med åbne arme og er stadig begejstrede for de gode gamle sange.

TØRFISK er mest kendt for deres evne til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Deres koncerter er ikke kun musikalske oplevelser, men også fyldt med underholdning, røverhistorier og vestjysk charme. De formår at berøre hverdagsemner og drille på en god og sober måde. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre – man kan måske ende i skudlinjen! Men det er netop en del af TØRFISK’s unikke charme.

Koncerterne byder på en blanding af nye og velkendte numre. Med et imponerende bagkatalog kan de ikke sige farvel til de gode gamle sange, som stadig er elsket af fansene. Og med deres karakteristiske “Vesterhaw”-lyd, der kun kræver tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne, bliver musikken en oplevelse i sig selv.

TØRFISK har en lang erfaring i den danske musikscene med 20 CD’er, 2 DVD-udgivelser og en sang- og historiebog kaldet “En Stime af Sange”. Men de har stadig den samme energi, spilleglæde og glimt i øjet, som de altid har haft.

Gør aftenen endnu mere speciel ved at nyde en lækker koncertbuffet, der serveres inden koncerten. Dørene åbner kl. 17:00 for spisende gæster, og buffetten åbner kl. 18:00. Sørg for at være der i god tid, da buffetten lukker kl. 19:30. Koncerten begynder kl. 20:00.

Koncertbuffeten er en lækker buffet med 3 forskellige slags kød, 2 forskellige typer kartofler samt forskellige salater.

Gå ikke glip af denne fantastiske koncertoplevelse med TØRFISK. Bestil dine billetter i dag og vær med til at fejre et band, der har formet dansk musikhistorie i over 40 år!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
28. oktober 2023
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside