Header - tilflytterfamilier

Specielt for tilflytterfamilier

Her får du en komplet guide til børnepasning, skolemuligheder og fritidstilbud i Sønderborg Kommune

Fra dagtilbud til skole arbejder vi målrettet med barnets potentiale. Sønderborg Kommune er børnenes tumleplads, hvor livsglæde, samvær, udfordringer og livslang læring giver energi i dagligdagen.

Læs mere om de forskellige tilbud, som er rettet mod tilflytterfamilier, herunder. Du kan også læse historien om Mette, som flyttede med familien fra København til Sønderborg-området.

I Sønderborg Kommune har vi en strategi for arbejdet med udvikling og læring for alle børn og unge i alderen 0-18 år. Ambitionen er at skabe gode læringsmiljøer for børn og unge i Sønderborg Kommune, så de får de bedst tænkelige vilkår. Vi kalder det VidensBy Sønderborg.

VidensBy Sønderborg består af fem Videnshuse: House of CitizenshipHouse of Creativity, House of HealthHouse of Science og Global House. Videnshusene tilbyder læringsaktiviteter til børn og unge i Sønderborg Kommunes folkeskoler og daginstitutioner. Desuden tilbyder VidensByen kompetenceudvikling for pædagoger og lærere for at understøtte og kvalificere elevernes, pædagogernes og lærernes læring.

Alle børneattraktioner og -steder

Vis Kort
Vis Kort