Gå med i March mod Ensomhed

I weekenden den 3.-4. september går March mod Ensomhed igen gennem Sønderborg Kommune. Kommunens Sundhedsudvalg inviterer borgerne til at gå med, for at sætte fokus på vigtigheden af fællesskab.

Foto fra March med Ensomhed i 2021

Hvert år fra uge 32 til og med uge 41 vandrer Patrick Cakirli fra March mod Ensomhed 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed. Det gør han for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til March mod Ensomheds Landsindsamling.

Lørdag den 3. september og søndag den 4. september er Sønderborg Kommune vært for arrangementet, når han går gennem kommunen sammen med medlemmer fra Sundhedsudvalget og alle andre borgere, der har lyst til at slutte sig til marchen.

Lørdag går turen fra havnen i Fynshav til Rådhuset i Sønderborg. Der vil være forfriskninger og masser af godt fællesskab undervejs, og dagen slutter med fællesspisning og et foredrag med Patrick Cakirli.

Søndag morgen er Sundhedsudvalget vært ved morgenkaffe på Rådhustorvet, inden turen går mod kommunegrænsen til Aabenraa.

Yderligere information og tilmelding:

March mod Ensomhed – Dag 1

March med Ensomhed – Dag 2

Seneste nyheder

Frivillige søges til Dansk Café

Frivillige søges til Dansk Café

Tilflytterservice Sønderborg søger frivillige, der gerne vil hjælpe tilflyttere med at tale og lære mere dansk. Dansk Café vil være to gange om måneden (anden lørdag i måneden kl.13-15 og sidste onsdag i måneden kl.17-19), og foregå i SDU Biblioteket i Alsion. Cafeen...

læs mere
Sønder Havnegade bliver til gågade i to måneder

Sønder Havnegade bliver til gågade i to måneder

Sønder Havnegade i Sønderborg lukkes fra mandag den 4. juli til torsdag den 1. september 2022. Lukningen bliver fra hjørnet af Brogade til hjørnet af Nørrebro. Sønder Havnegade får fra mandag den 4. juli til den 1. september status som gågade hvilket betyder, at der...

læs mere
Sundhedsuge for mænd i Sønderborg

Sundhedsuge for mænd i Sønderborg

Sønderborg Kommune deltager i den internationale 'Men's Health Week 2022' i uge 24. Det sker med hele fire spændende arrangementer med fokus på sundhed, fysisk aktivitet og fællesskaber for mænd. I forbindelse med Men's Health Week 2022 tilbyder Sønderborg Kommune et...

læs mere