Indlæser Begivenheder

Vin & Vinyl: Dancing Queens & Vinyl Dream – 50 år med ABBA

4. april | 19:00 - 20:30

Nyd en aften i vinylens autentiske lydunivers, når bibliotekarerne Claus og Camilla vender plader og har fokus på en udvalgt niche fra musikkens verden – denne gang med fokus på Dancing Queens & Vinyl Dreams, 50 år med ABBA.

Claus og Camilla inviterer indenfor i vinylens autentiske lydunivers. Vi vender plader og har som altid fokus på en udvalgt niche fra musikkens verden. Vi skal lytte til de sprøde karakteristiske lp-toner og udveksle musikanekdoter, alt imens vi fejrer vinylens comeback med et lækkert glas vin.

 

Hver aften har sin egen overskrift, og dette forår starter med et tilbageblik på det musikalske år, der gik. Og så står sæsonen i fejringens tegn, når vi dancing queen’er den for vildt i anledning af ABBA’s 50-års jubilæum – MAMMA MIA, Chiquititas, det bliver stort! Det stopper naturligvis ikke her, og vi skal også krone en anden slags dronninger, nemlig de kvindelige danske stemmer, der har været med til at væve det danske lydtapet. Og endelig står den så på den ultimative glitrende ekstravagance, når selveste Eurovision er på menuen.

 

Find sæsonens sidste arrangement lige her og træk din billet med det samme:

 

Vin & Vinyl: Vinyle Vibes fra Eurovision – Før, nu og dengang

 

 

 

Vi glæder os at skabe fortryllende aftener i hinandens og musikkens selskab.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
4. april
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
50 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside