Indlæser Begivenheder

Vin & Vinyl: Blockbuster Beats

14. september 2023 | 19:00 - 20:30

Nyd en aften i vinylens autentiske lydunivers, når bibliotekarerne Claus og Camilla vender plader og har fokus på en udvalgt niche fra musikkens verden – denne gang med den største og mindste filmmusik.

Vi skal som altid lytte til sprøde toner og udveksle musikfortællinger, mens vi fejrer vinylens comeback med et lækkert glas vin.

 

Det bliver koldere og koldere, og efterårets farver pryder landskabet. Det er tid til tæpper i sofaen, stearinlysene tændt, og langsomme aftener med de største filmklassikere. Og så naturligvis lige en enkelt aften med et glas vin i hånden, og vinyler på afspilleren i selskab med Camilla og Claus. Vi har fundet nogle af de mest ikoniske, weird og forunderlige filmrelaterede hits frem til jer – og vi glæder os!

 

I efterårets resterende sæson har vi en række yderigere Vin & Vinyl arrangementer – hver aften med har sin egen overskrift. Senere på sæsonen trækker vi i rumdragterne og skyder os selv helt ud i outer space, og så får vi også besøg af stadsbibliotekaren, der inviterer os indenfor i Gasolins poetiske univers. Og så er der naturligvis ingen jul uden Vinyl og Glühwein i december.

 

 

 

Find de kommende arrangementer lige her og træk din billet med det samme:

 

Vin & Vinyl: Gasolins Sirenesang

 

Vin & Vinyl: Galaktiske Grooves

 

Vin & Vinyl: Uncool Jul

 

 

 

Vi glæder os at skabe fortryllende aftener i hinandens og musikkens selskab.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
14. september 2023
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
50 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside