Indlæser Begivenheder

Twang | Amerikansk folkemusik

10. november 2023 | 20:00 - 22:00

Kom og oplev en unik koncert med Twang – et anderledes bud på amerikansk folkemusik! Denne koncert er uforudsigelig og fyldt med humor og varme, når de tre talentfulde musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning består af en kontrabas, akustisk guitar, violin og banjo, der repræsenterer essensen af den amerikanske folkemusik. Men dette er ikke en traditionel koncert, for trioen er kendt for at blande forskellige genrer som jazz og hiphop ind i deres lyd og skabe deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Twang er ikke bare en musikalsk oplevelse, det er også en nærværende og interaktiv oplevelse. Bandet er kendt for deres tætte samspil med publikum og hinanden og skaber en ærlig og varm atmosfære. Under deres koncerter er det ikke ualmindeligt, at publikum både får tårer i øjenkrogen og bryder ud i høj latter. Twang er mest kendt for deres fænomenale trestemmige sang og deres imponerende evne til at skifte mellem instrumenterne. Det er en sand fornøjelse at se bassisten pludselig gribe en guitar eller banjospilleren tage fat i kontrabassen. Med musikalsk overskud, historier og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende og mindeværdig koncertoplevelse.

Twangs repertoire spænder bredt. Deres egne numre rummer alt fra dyb, hudløs melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Derudover løfter de den amerikanske sangskat til nye højder, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres helt særlige Twang! Der er garanti for en aften fyldt med melankoli, humor og kærlighed.

Gå ikke glip af denne unikke oplevelse med Twang, hvor amerikansk folkemusik får en helt ny og spændende drejning.

Twang blev dannet i 2014 og består af:
Thyge Van Dassen på violin og vokal
Spencer Gross på guitar, kontrabas og vokal
Peter Banks på banjo, kontrabas og vokal

Koncerten finder sted i Kultursalen i Augustenborghallerne fredag den 10. november kl. 20. Dørene åbnes kl. 19.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
10. november 2023
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside