Indlæser Begivenheder

Teater og tapas

8. februar | 17:30 - 19:30

Kom med os til ‘Teater & Tapas’ på Sandbjerg Gods den 8/2, hvor vi lægger ud med 45 min. teateroplevelse om Karen Blixen og hendes mindre kendte søster, Ellen Dahl, der ejede og boede på Sandbjerg Gods i mange år – efterfulgt af en overdådig tapas inkl. et glas vin.

Ellen Dahl (født Dinesen) overtog sammen med sin mand Sandbjerg Gods i 1929 efter den sidste grev Reventlow. Ellen var meget engageret i de Sønderjyske forhold i grænselandet, og var som sin kendte søster kunstnerisk begavet.

Ellen var også selv forfatter, men hvordan var forholdet egentlig mellem de to søstre? Det giver vi nogle svar på denne aften, hvor vi i Ellen Dahls hjem skal se uddrag fra teaterforestillingen ‘Sommerhuset på Mols’ af den Reumert-vindende dramatiker Simone Isabel Nørgaard, som netop berører søsterrelationen og Ellen og Karens opvækst, men også deres forfatterskab. Der vil blive læst op fra begge forfattere. Skuespillerne er Nynne Nørlund Steenild og Anni Bjørn fra Teater Udsyn/foto: Bibi Berge.

Forestillingen spilles i Staldauditoriet. Bagefter mødes vi i Magasinet, hvor vi skal nyde tapas’en. Sammen med skuespillerne vil der her være tid til eftersnak, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
8. februar
Tidspunkt:
17:30 - 19:30
Pris:
499,00 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sandbjerg Gods
Sandbjergvej 102
Sønderborg, 6400
+ Google Maps