Indlæser Begivenheder
Solisterier i Cafe Alsion 30. oktober 2021

Solisterier: Masser af musical

30. oktober 2021 | 14:00 - 15:00

Solisterier inviterer til masser af musical-hit. 30. oktober klokken 14 bliver der knald på repertoiret fra kendte musicals og musikfilm, når fire musicalsangere går på scenen til gratis-arrangementet.

Denne omgang “Solisterier” i Cafe Alsion byder indenfor til en perlerække af både danske og internationale ørehængere fra musicalens og filmens verden. Tag en kær under armen og nyd en buket af både nye og ældre hits fra blandt andet Mamma Mia, Les Misérables, Chess, Disneys Frost og Klokkeren fra Notre Dame samt mange flere.
Den smukke akustik og de indbydende omgivelser i Alsions cafe danner rammen om en times koncert fuld af klingende toner fra musicalens og filmens verden.
På scenen står Linnea Stenbeck, Christina Elisabeth Mørkøre, Christian Lund og Thomas Bay. Alle fire solister har deres professionelle afsæt i musical og musikteater og brænder for at fortolke og fortælle. Om det så er smukke og legende sange om venskab, episke sange om kærlighed eller andre sange om livets særlige øjeblikke.
Solisterier er et mangeårigt samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Cafe Alsion, Sønderborg Kommune og Koncertsalen Alsion. Læs mere på koncertsalenalsion.dk/solisterier.
Der er gratis entre til Solisterier, der begynder klokken 14 og varer en time. Der kræves ingen billet. Cafe Alsion tilbyder en frokostplatte, der skal bestilles i forvejen på cafealsion.dk.

Solisterne er
Linnea Stenbeck
Christina Elisabeth Mørkøre
Christian Lund
Thomas Bay
Vært og introduktion ved Chresten Speggers

GRATIS ENTRE LÆS MERE

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2021
Tidspunkt:
14:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Cafe Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside