Indlæser Begivenheder

SLUK: Kunsten at overleve i en digitaliseret verden

15. marts | 17:00 - 18:30

Speciallæge og forfatter Imran Rashid har de senere år været en vigtig stemme i debatten om, hvordan digitaliseringen påvirker os som mennesker, såvel børn som voksne.

Imran Rashid vil med sit populære foredrag ”SLUK” gennemgå de forudsætninger, der er vigtige at kende til, hvis man vil forstå, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, samt hvad der skal til, for at vi kan genvinde en større del af kontrollen over vores liv. Kort sagt: en indførelse i kunsten at overleve i en digitaliseret verden.

 

 

 

Arrangementet er en del af Debatfestival Sønderborg

 

 

Folkeoplysningsforbundene AOF, FOF, GOK, LOF, Sønderjyllands Kunstskole og Biblioteket Sønderborg har i et samarbejde etableret en fælles debatfestival med ønsket om at samle fælles kræfter til en årligt tilbagevendende begivenhed, som skal inspirere – og hvor samfundsmæssige problemer skal sættes under debat. En debatfestival skal helst have forskellige formater fx workshops, foredrag og interaktive sessions, hvor publikum kan deltage og stille spørgsmål. Dette er ambitionen fra arbejdsgruppens side. Det er formålet med debatfestivalen at fremme meningsudveksling, skabe dialog og øge forståelsen for forskellige perspektiver på aktuelle samfundsproblemer.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

1274723
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
15. marts
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
95 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside