Indlæser Begivenheder

Skæld ud på Gud

2. november 2023 | 16:30 - 18:00

”Alting kan blive bedre,” siger man med største selvfølgelighed. Men er det rigtigt? Meget kan blive bedre, men ikke alting. Når sætningen så ikke blankt afvises, er det fordi den indeholder en moderne tankegang. Vi vil gerne lade som om, vi har magten over alting – at vi har kontrollen. Men hvor går vi hen, når det meningsløse i livet rammer os?

Vi vil gerne lade som om, vi har magten over alting – at vi har kontrollen. Men hvor går vi hen, når det meningsløse i livet rammer os?

 

Preben Kok peger på, at når vi fastholder, at vi er Guds børn, så sættes der en naturlig grænse for, hvor meget der kan kræves af os, og hvor meget vi skal bære selv. Når vi kan lægge dét, vi ikke selv magter, i Guds hænder, så har vi den bedste medicin mod stress.

 

Preben Kok er forfatter og tidligere sogne- og sygehuspræst. I mere end 40 år har han virket som sjælesørger, og de seneste ti år har han været en efterspurgt foredragsholder. Med bestselleren Skæld ud på Gud blev han landskendt, og han har siden udgivet bogen Slip livet løs.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
2. november 2023
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Pris:
Gratis billet
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside