Indlæser Begivenheder

Sissels jul 2024

6. december | 19:00

Sissel Kyrkjebø omtales som hele Skandinaviens juledronning og ikke uden grund! I flere årtier har hun turneret for fulde huse i Norge, Sverige, Danmark og Island. Hun ser selv juleturneen som et af årets helt store højdepunkter. Og selvom “Sissels jul” har eksisteret siden 2013, fornyer hun koncerten fra år til år:

“Da det er en jule- og vinterkoncert, er det naturligt at inddrage nogle af de kulturskatte, vi forbinder med jul og den kolde årstid. Samtidig ønsker jeg, at koncerten skal indeholde sange fra vores egen tid og endda noget helt nyt,” fortæller Sissel Kyrkjebø, og uddyber:

”Jeg vil skabe en ny oplevelse for publikum hvert år. Mit mål er, at dem, der kommer til koncerten, kommer i julestemning, oplever at smilebåndene har været i aktion, og får lidt stof til eftertanke, når de efterfølgende går ud i vintermørket.”

I år er premieren i Skellefteå i det nordlige Sverige den 20. november, hvorefter Sissel Kyrkjebø og hendes fantastiske orkester drager gennem store dele af Sverige, Norge, for så at afslutte turnéen i Danmark op til jul.

«Sissels Jul» presenteres av EARLY BIRD MUSIC i samarbeid med CSB og SKYSKRAPER ARTIST.

Share This Event

20570839
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
6. december
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps