Indlæser Begivenheder

Rock i Mølleparken

4. maj | 18:30 - 23:30

Tim Christensen, Sanne Salomonsen feat. Antonelli & Karl William

Kultur i Syd fejrer 20 års jubilæum i 2024. Det markeres den 4. maj 2024 med en 3-dobbelt jubilæumskoncert som tak for den trofaste opbakning gennem alle årene.

Jubilæumskoncerten byder på rock, rockpop og et kig ind i fremtiden. Rocken står både Tim Christensen og hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, for. Inden først Tim Christensen og dernæst Sanne Salomonsen går på scenen, sørger Karl William for at vise, hvad der netop nu rører sig i musikken og hvad fremtiden kan byde på.

Tim Christensen tog skridtet op på den store rockscene som frontmand i Dizzy Mizz Lizzy, men med hits som ”Love is a matter of” og ”Right next to the right one” viste han bredden i sin formåen som sangskriver og solo artist. Siden har Tim Christensen været garant for en fed koncertaften, der både rammer maven og hjertet. Ved jubilæumskoncerten får han sit faste backingband ”The Damn Crystals” i ryggen.

Sanne Salomonsen giver en helt særlig koncert, som skuer hele 35 år tilbage i sin fejring af Sannes største albumsucces nogensinde. Hendes første album, ”Sanne Salomonsen” udkom i 1973, men det var ”Sanne” fra 1987, der slog hendes navn fast for alvor. Det røg ind på en 1. plads i både Danmark og Sverige og udkom i en engelsk version året efter.

Den 4. maj spiller Sanne hele albummet – synger sangene som de er på albummet, akkompagneret af The Antonelli Orchestra, som alle, der har set ”Vild Med Dans” eller ”Toppen af Poppen”, kender. Glæd dig til ”Kærligheden Kalder”, ”Hvis du forstod”, ”Jeg’ i live”, ”Sæt Fri”, ”Ingen kan forhindre” og ”Tænk på mig” samt resten af albummet og et par nyere hits.

Karl William er en af de stærkeste stemmer i dansk popmusik, og han har aldrig været bange for at udforske nye forskellige genrer. Karl William er et stærkt live navn. Han har optrådt i Mølleparken før og var på plakaten på Roskilde Festivalen i 2014.

I 2015 blev Karl William tildelt P3 talentprisen for sit stærke debutalbum ”Døende”, og året efter vandt han hovedprisen ved P3 Guld, nemlig P3 Prisen for albummet ”Placebo”. Karl Williams seneste album ’Ren’, der udkom i 2022, fik stor ros fra både fans og anmeldere. Karl Williams musik blevet streamet mere end 50 millioner gange på Spotify og han er netop nu aktuel med singlen ”For Stort Til Èn”.

Alle med partoutkort til Rock i Mølleparken 2024 får adgang til koncerten, som ikke tidligere har været annonceret. Har man intet partoutkort, kan man købe billet til jubilæumskoncerten. 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
4. maj
Tidspunkt:
18:30 - 23:30
Pris:
450 Kr
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Mølleparken
Kærvej
Sønderborg, 6400
+ Google Maps