Indlæser Begivenheder

Ring Them Bells + A Mess // Mejeriet

29. oktober 2021 | 20:00 - 23:00

Cool læderjakkerock med internationalt format. Psych-rockerne Ring Them Bells er klar til at indtage live-scenerne igen – nu i udvidet og forstærket besætning med Jakob Jørgensen fra Psyched Up Janis som bassist. I 2020 udgav bandet udgav det anmelderroste album ’Things That Come Slow’ med tre singler i høj rotation på P6 Beat gennem hele året, og trods lockdown nåede bandet at spille anmelderroste koncerter og endda udgive en øl opkaldt efter bandets single ’Favorite Gun’ via et stort internationalt samarbejde med Mikkeller og Warpigs Brewpub.

Ring Them Bells er allerede i gang med indspilningerne til et helt nyt album, og første single derfra udkommer i september 2021. Efter planen udgiver bandet desuden ’Things That Come Slow’ internationalt i 2021 med fokus på Tyskland, Østrig og Schweiz.

Live er Ring Them Bells en højenergisk, massiv, ja ligefrem eksplosiv oplevelse. Bandet giver alt i sig og har ry for ved hver enkelt koncert at spille som var det deres sidste. Side33 beskrev en af bandets shows i efteråret for ”eksplosivt, sitrende, rumsterende” og udnævnte Ring Them Bells som ”et af landets bedste LIVE bands”. Gaffa har ligeledes tidligere beskrevet et af bandets shows som ”enkelt, brutalt og primalt” og ”absolut respektindgydende”.

A Mess

Der er noget på spil i soundtracket til 2021. Et nyt årti er begyndt med fuld fart på fordomme, paroler og forandringer. Fra #metoo debat til musikkens alternative rockscene slår A Mess leadguitaren an. A Mess spilder ikke tiden med at pakke cellofanen fint om buketten. Hun går til stålet og fucker med fordomme.
A Mess er en en-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks og catchy melodier. Lyden er lige dele bekymringsfri 90er-barn og støjet nutidig indie med en don’t give a fuck attitude. Som hvis The Breeders avlede Wolf Alice og overlod opdragelsen til Pussy Riot.
P6 Beat, mener man skal lede længe efter en ordentlig rocksang i 2021, men kalder A Mess singlen ’Aquarium’ ”en sjælden fisk i nettet”, som man skal lytte til! Singlen er i flittig rotation på P6.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
29. oktober 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
100 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Mejeriet
Løngang 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps