Indlæser Begivenheder

PORTRÆTTER OG ANDET GODT kunstudstilling

4. maj - 9. maj

PORTRÆTTER OG ANDET GODT  kunstudstilling

 

Udstiller Else Rahbek Holm

4.5 – 9.5.2024

Fernisering: Lørdag 4. maj kl. 14.00

Åbningstider: 11.00 – 16.00 alle dage

 

Mit navn er Else Rahbek Holm – bosiddende på Varde egnen.

Når jeg har kaldt udstillingen ”Portrætter og andet godt”, skyldes det, at portrætter fik min helt store opmærksomhed meget tidligt. Jeg startede med at tegne portrætter allerede fra 2003-04, og fik så lyst til fra 2010-11 at få kulør på og op på lærredet.

Det var helt klart portrætterne, jeg ville koncentrere mig om!!

Siden har jeg fået øjnene op for naturmaleri, og derfor har jeg taget malerier med fra naturen, men især strand og klit, som fascinerer mig.

Derudover har jeg et par andre mere fantasifulde malerier med.

Børn og unge bliver ofte snydt, så derfor har jeg malet lidt enkle billeder til børne- og teenageværelset, som jeg gerne vil vise frem.

Lidt om mig selv:

Jeg er autodidakt kunstner – hjulpet i gang via tegne-/ malekurser – og har således malet siden 2010/11.    Min store interesse blev fra starten portrætter, men efterhånden sneg der sig også andre ting ind, som jeg gerne ville prøve kræfter med.

I 2019 var jeg så heldig at komme med på ”Kunstnernes Sommerudstilling” med et maleri.

Det gav mig mod på at ansøge om at udstille i Tambours Have, hvor jeg udstillede i 2022.

Jeg glæder mig meget til at udstille i KunstPunkt. Det blev lidt en tilfældighed med KunstPunkt, idet min mand skulle have ny hofte i Sønderborg, og mens han var indlagt, havde jeg besluttet at besøge KunstPunkt. Stedet havde vakt min interesse, så da min mand senere skulle til tjek i Sønderborg, måtte vi også lige forbi KunstPunkt – Vi kom i snak med en udstiller, som fortalte om koncepten omkring stedet, og så kontaktede jeg næstformanden  Lige fra første færd var de meget imødekommende, og det gav mig lyst til at udstille.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
4. maj
Slut:
9. maj
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440
+ Google Maps