Indlæser Begivenheder

ØJEBLIKKE AF LYKKE // Gårdhaven på Sønderborghus

29. august 2021 | 15:00 - 17:00
MULIGHED FOR FROKOSTMENU:
3 STK SMØRREBRØD + 1 ØL, VIN eller VAND + 1 SNAPS
OBS – Koncerten er en udendørs koncert i gårdhaven på Sønderborghus. I tilfælde af dårligt vejr rykkes koncerten indenfor.
Pianisten Christina Bjørkøe spiller Beethovens sonater, som sprudler af vildskab og genialitet. Og digteren Niels Hav læser digte fra bogen “Øjeblikke af lykke”, som tager afsæt i komponisten vitale værker.
Christina Bjørkøe har indspillet Beethovens Diabelli Variationer, og Niels Hav har skrevet en ny glødende digtsamling, “Øjeblikke af lykke”. Om bogen siger forlaget: “Øjeblikke af lykke rummer digte om ekstatiske ØJEBLIKKE og eksistensens ramponerede inderside. Det øjeblik du knæler, det øjeblik du rejser dig, og det øjeblik hjertet fråder af lykke. En bog om de store følelser og tilværelsens enkle kendsgerninger”.
Christina Bjørkøe har en stor international baggrund. Hun var elev af Therese Koppel, og blev som 19-årig optaget på Juilliard School i New York. Efter årene i USA afsluttede hun sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og i udlandet. Hun har modtaget adskillige priser og legater, blandt andet P2-prisen.
Niels Hav har udgivet en række digt- og novellesamlinger, hans poesi er oversat til mange sprog. Senest var han i Brasilien for at deltage i bogmessen i Rio de Janeiro, da et udvalg af hans digte udkom i portugisisk oversættelse. Niels Hav har bl.a. modtaget Statens Kunstfonds 3-årige legat.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
29. august 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
70 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde