Indlæser Begivenheder

Nul Stjerner: Det store rejseshow

23. februar 2023 | 20:00

Et underholdningsshow for hele familien med Jan Elhøj & Morten Kirckhoff på Sønderborg Teater 23. februar 2023.

Showet er et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed. Under mottoet; ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser” har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande, i jagten de autentiske og mere ukendte sider af de lande de har besøgt

Der diskes op med røverhistorier og i får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. Og de modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogen af de steder Jan og Morten har besøgt. Køb billet til en aften, der tager jer langt væk fra charterturismens-håndklædereserverede-liggestole og klassiske turistfælder, og nyd turen igennem hele følelsesregistret i Jan Elhøj & Morten Kirckhoffs selskab.

Rejser bliver aldrig det samme efter dette show.

Ikke anbefalet til børn under 4 år.

Jan Elhøj

Har gennem snart 30 år leveret satire på TV og i Radio tv. Bla. fra Radio 24/Syv hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul.. På Tv Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt

Morten Kirckhoff

Er fotograf, har rejst i mere end 100 lande og er medlem af Eventyrernes Klub. Han har tidligere lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten & Jan udgivet seks Bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden. De mange rejser har også lagt fundamentet til deres seer succes ’Alt Forladt’ og ’Nul Stjerner’ på DR2.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
23. februar 2023
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400
+ Google Maps