Indlæser Begivenheder

Nordisk jul: Blum & Haugaard

12. december | 19:00 - 21:30

Sangeren og sangskriveren Helene Blum har sammen med violinisten og komponisten Harald Haugaard markeret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den rige og levende nordiske kulturarv.

De har siden 2007 ladet julens musik, traditioner og fortællinger udfolde sig i en årligt tilbagevendende nordisk juleturné, hvor deres egne sange og kompositioner møder originale fortolkninger af gamle viser, salmer og dansemusik i et tidløst univers, der på en og samme tid klinger genkendeligt og dog sært fornyende. Til disse koncerter foldes den nordiske julekoncert ud i stort format, når Sønderjyllands Symfoniorkester møder de to folkemusikere under Phillip Fabers ledelse.

Træet er rejst, pynten er sat, strengene er stemte, og alle er inviteret med til nordisk julefest med lys og liv og med håbet om, at koncertens ro og skønhed bærer hjertets efterklang ind i den travle juletid.

Glæd dig til at opleve en god koncert med Sønderjyllands Symfoniorkester i Nordeuropas bedste akustik i Koncertsalen Alsion.

Share This Event

15596654
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
12. december
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Alsion 2, 6400 Sønderborg
Alsion 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps