Indlæser Begivenheder

NATURLIG`VIS

14. juli 2023 - 27. juli 2023

Carina Krusell og Hanne A. Jacobsen udstiller i KunstPunkt

Naturen er altid et godt tema, og at det gælder for mange udtryksformer beviser de to billedkunstnere i deres udstilling. Det gælder, når alt står i fuldt flor, og farverne er mange og stærke, men også når det er vinter og mørkt, og farverne holder sig inden for en noget smallere palet. Naturen har altid noget at give tilbage – både til malere og beskuere. Der er et utal af motiver, som begge udstillere holder af at arbejde med.

Carina Krusell og Hanne A. Jacobsen har stor glæde ved at bruge hele farveskalaen i deres værker. De er begge medlemmer i både KunstPunkt og Kunstværket. De er begge glade for at fordybe sig i de forskellige udtryksformer, som de arbejder med.

Carina Krusell finder mange motiver i sin anden store interesse. Haven; og hun maler mange smukke malerier, men hun er også meget aktiv mht. grafikkens mange forskellige teknikker, bl.a. fotogravure og ætsninger. Derfor er der meget forskelligt at se i stueetagen, hvor Carina har hængt sine værker op.

I trapperummet og på 1.sal er det Hanne, der har udstilling. Hendes arbejder kan deles op i 3 afdelinger: akrylmalerier, forskellige former for tegninger, dels med blyanter og dels med tusch og penneskaft og penne, glæden ved at fordybe sig i blyantens gråtoner, linjer og flader er stor; og endelig er der en serie af billeder med oliepastel  i den teknik, der hedder s’graffito.

Så NATURLI’VIS er en udstilling med fokus på naturens mange udtryk, men samtidig giver udstillingen også et bredt spekter af teknikker inden for maleri, tegning og grafik.

Jo, der er meget at se, mange forskellige værker, som kan glæde øjnene. Og de to kunstnere er parate til en god snak om såvel motivverdenen og de måder, naturen bliver gengivet på.

 

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
14. juli 2023
Slut:
27. juli 2023
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440
+ Google Maps