Indlæser Begivenheder

Michael Falch og Poul Krebs

24. marts | 20:00

Krebs og Falch: Kalder Drømmene Tilbage.

Når Poul Krebs og Michael Falch deler en scene og finder hinanden, opstår der et magisk rum. De to bliver én – en KREBSFALCH.

Dette kan publikum opleve den 24. marts i koncertsalen på Alsion, Sønderborg. når de to trubadurer leverer en akustisk koncert med titlen ”Kalder Drømmene Tilbage”. Koncerten er en del af en landsdækkende turne, ”Tomandstur 2024”, med 20 koncerter rundt i hele landet.

Samarbejdet mellem de to er kendetegnet ved poetiske seancer med masser af varme, humor og længsel i luften og med en sætliste af sange, der har sat deres præg på danskernes hverdag de sidste 40-50 år.

Det fælles eventyr begyndte for godt 7 år siden med en turne og et storsælgende album, ”Tomandshånd”. Derefter passede de hver især deres karrierer. Falch bl.a. med triumfturen med MALURT og bestseller-erindringsbogen “Under månen”, og Krebs med det vellykkede album “Sange til Natten” og senest med den udsolgte og stærkt anmelderroste turné “25 album/25 byer”.

KREBSFALCH skyder deres nye eventyr i gang med en single, der både kigger tilbage på udfordrende år og inviterer nyt håb ind. “Kalder drømmene tilbage” er titlen på nummeret, der rammer radiostationer og streamingtjenester fredag den 18. august 2023.

Poul Krebs fortæller om “Tomandstur 2024”:
“Det hedder sig jo, at der skal gå mindst 7 år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min “lillebror” og yndlingssparringspartner. Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi.”

Michael Falch tilføjer:
”Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser. Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret.”

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
24. marts
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside