Indlæser Begivenheder

Mark & Christoffer – Julekoncert – Udsolgt

18. december 2021 | 16:00 - 18:00

Ingen jul uden julekoncerter med Mark & Christoffer

UDSOLGT!

Traditionen tro, afslutter Mark & Christoffer juleturnéen i Kultursalen og gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier.
Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger duoen for, at du går hjem med et kæmpe smil på læberne og en julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.
Mark og Christoffer – to sangstemmer – to guitarer.

Den sønderjyske duo Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1998 og har gennem årene underholdt til stort set alle typer arrangementer og uanset hvor er opskriften den samme: to sangstemmer, to westernguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.
Inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, Lennon/McCartney og James Taylor har Mark & Christoffer fundet deres egen stil og har de senere år haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter.

Christoffer Brodersen (f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

Mark Dixon (f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som “Most outstanding vocalist of the year”.

Billetter købes på www.mif.dk/kultur

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
18. december 2021
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
195 Kr
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside