Indlæser Begivenheder

Lyt, drik og ny til strik: Strik med fantasien!

9. april | 19:00 - 20:30

Få en introduktion til hvilke teknikker man skal have under huden, før man prøver at strikke, som man har lyst til, eller om at kaste alle teknikker skal ud ad vinduet, og bare binder knuder.

Introduktion til utraditionelle strikkebøger i Lærke Baggers ånd. Lærkes første bog, Strik, blev revet ned fra hylderne og hendes anden bog, Strik 2, viser sig til at være lige så populær. Opskrifterne giver nogle gange slip på de typiske strikkeregler, og så kan der stå ”strik som du har det indeni” i stedet for “strik 2 r og 1 vr”. Vi snakker om, hvilke teknikker man skal have under huden, før man prøver at strikke, som man har lyst til, eller om alle teknikker skal kastes ud ad vinduet, og vi bare binder knuder.

Når alle er gået i gang med at strikke efter, hvordan de har det i kroppen, uanset om det er smukt, grimt eller lige midtimellem, er der højtlæsning fra den historiske fantasyroman Outlander. Bøgerne i serien er blevet lavet til en TV-serie, som igen har inspireret  strikkedesigneren Kate Atherley til at skrive bogen, Outlander Knitting: The Official Book of 20 Knits Inspired by the Hit Series. Blandt de traditionelle opskrifter i bogen findes fx ”Sassenach Capelet Cowl” og ”The Man I left Behind Vest”.

 

Lyt, drik og ny til strik

Strik er hot, hot, hot, og det vælter ind med flotte, nye strikkebøger, som vi glæder os til at vise dig. Arrangementet er for dig, som identificerer dig som nybegynder, eller for dig, der blot er nysgerrig. Vi mødes og lærer strikkebøger og skønlitteratur at kende, mens vi nørkler sammen, får hjælp af hinanden og hygger med lidt vino, te og strikketøj. Når vi er blevet inspireret af de nyeste strikkebøger og har slået op på pindene, er der højtlæsning, mens vi fordyber os i strikketøjet. Vi mødes tre gange i foråret, og hver gang har et

særligt tema.

 

Vi mødes i Indsigten til en hyggelig strikkestund og et glas vin eller dejlig kop te.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
9. april
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
50 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside