Indlæser Begivenheder

Lars Dalsgaards New Orleans Memory Band med basunist Mike Owen (UK)

16. juli 2023 | 12:00 - 15:30

Midt i en klassisk klarinetundervisning faldt Lars Dalsgaard som 13-årig i den store New Orleans gryde. Lige siden har han lyttet til en række New Orleans musikere. Som ung oplevede han således på en studietur til jazzens fødeby bl.a. klarinettisterne Louis Cotrell, Raymond Burke og Albert Burbank.

Med sit New Orleans Memory band tager han afsæt i creolernes jazzmusik og spiller særlige New Orleans kompositioner og arrangementer. Bl.a. er melodier som Wolverine Blues og The Pearls af Jelly Roll Morton på programmet.

Som gæstesolist medvirker den engelske basunist Mike Owen, der i en årrække boede og virkede professionelt i New Orleans. Han har i en årrække været bosat i Danmark, hvor han ledede sit eget ”Woodland Jazzband” inspireret af den legendariske basunist Kid Ory. I dag bor Mike Owen i England, hvor han leder sine egne jazzensembler og spiller på festivaler og i jazzklubber. Han er en særdeles kompetent jazzmusiker med en flot klang og en hot spillestil.

Orkestret består af musikere som Lars har spillet med igennem en længere årrække:

  • Palle Juul Hansen på piano, – der har en sikker harmoniopfattelse og et herligt drive
  • Kristian Bukh på trommer, – der med præcision og indlevelse leverer et godt jazzbeat og understøtter melodien.
  • Jesper Carlsen på bas, – der mestrer basteknikken i adskillige jazzgenre og som har akkompagneret en række kendte jazzmusikere.

 Musikerne har alle en stor kærlighed til jazzmusikken og videregiver gennem sammenspillet glæden ved den originale New Orleans jazz.

For Happiness and Joy; – Come on and listen!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
16. juli 2023
Tidspunkt:
12:00 - 15:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Fiskeladen overfor Sundhalle
Fiskeladen Sundgade
Sønderborg, 6400
+ Google Maps