Indlæser Begivenheder

Kunsten og verdensmålene med Jens Blendstrup og Puk Ewdokia

24. november 2022 | 16:30 - 17:30

Kan kunst og litteratur kaste et nyt lys over klimaudfordringer og ulighed, når verdenssamfundet taler om bæredygtighed?

Forfatter Jens Blendstrup og illustrator Puk Ewdokia fortæller om, hvordan de greb det an, da de blev bedt om at fortolke verdensmålet ”Livet i havet”. I 2020 udkom antologien ”Det hul af lys”. I bogen er 17 billedkunstnere og 17 forfattere sat sammen i par for at give at give et kunstnerisk bidrag til samtalen om FN’s 17 verdensmål. Jens Blendstrups karakteristiske humor og Puk Ewdokias naive, enkle tegninger har givet et nyt og jordnært perspektiv på det 14. verdensmål og de bæredygtige mål for livet i havet. ”Det hul af lys” er udgivet af Forlaget Silkefyret, Aarhus Litteraturcenter og Godsbanen.

Puk Ewdokia er tegner og illustrator. Hun er især kendt for sine tegninger af aarhusianske bygninger, og hun har været med til at starte Tegneklubben, der blandt andet arrangerer tegneevents i Aarhus.

Jens Blendstrup debuterede med en novellesamling i 1994 og har udgivet romaner, børnebøger, novellesamlinger, dramatik og kortprosa. Hans seneste udgivelse er novellesamlingen ”Sorgens balalajka” fra 2021.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
24. november 2022
Tidspunkt:
16:30 - 17:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Biblioteket Sønderborg
Nørre Havnegade 15
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps