Indlæser Begivenheder

Koncert med Svanta Sjöblom og TWANG

31. marts 2021 | 20:00 - 22:00

Der er lagt op til en stor akustisk oplevelse når Svante Sjöblom & TWANG indtager Kultursalen i Augustenborghallerne onsdag den 31. marts.  TWANG spillede en flot koncert i Kultursalen i efteråret 2020 og nu vender de tilbage for at præsentere deres nye samarbejde med skånske Svante Sjöblom.

Med en umiddelbar indbyrdes respekt og kærlighed har mødet mellem den skånske musiker, Svante Sjöblom, og den danske trio, Twang, bragt livsbekræftende musik med sig. Siden kvartettens første koncert sammen, har den musikalske forståelse og sammenspillet været tydelig, og allerede et lille år efter har de indspillet deres første plade, som helt enkelt hedder “Svante Sjöblom & Twang”.

“Svante Sjöblom & Twang” er en lavmælt, men højintensiv musikalsk eksplosion. De fire lydhøre musikere mødes med åbne sind og fordomsfri attitude i kombination med gedigent håndværksmæssigt overskud. Musikken er ikke let at sætte i bås, men groft sagt kan man sige at Svante & Twang henter inspiration fra en blanding af amerikansk populærmusik. I deres repertoire kan man finde spor af bluegrass, old time country, ragtime, gospel og blues, og når man læner sig tilbage, kan man med fryd konstatere at det er fantastisk akustisk musik med dybe rødder. Arrangementerne er deres egne og med deres store musikalitet så bliver det musik som lever, ånder og vokser i nuet.

Da Svante Sjöblom debuterede med “I Guess My Troubles Just Begun” i 2008. Han har udviklet sit talent ved at spille med og lytte til sine betydeligt ældre kollegaer og har gennem årene spillet med en perlerække af musikere, blandt andet Sofia Karlsson, Sofie Livebrant og Paul Banks.

Twang består af tre musikere med rødder i USA og den jyske muld, og de spiller bas, banjo, violin, guitar og synger trestemmigt. Twang har siden 2014 spillet et hav af koncerter og fundet deres helt egen lyd og en unik musikalsk stemning.

Vi glæder os til at præsentere Svante Sjöblom & TWANG i Kultursalen onsdag den 31. marts kl. 20.00, og vi overholder selvfølgelig myndighedernes Corona restriktioner. Se mere om på www.mif.dk/kultur hvor du også kan købe billetter.

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
31. marts 2021
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
110 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Danmark + Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde