Indlæser Begivenheder

Kom til borgermøde om udviklingen af Havnbjerg

6. marts | 19:00 - 20:30

Der er en hel del nye ting på vej i Havnbjerg med ny dagligvarebutik og nye boliger. Sønderborg Kommune holder derfor borgermøde, hvor der vil informeres om de kommende projekter i byen.

Nye boliger og en ny dagligvarebutik kan skyde op af jorden i Havnbjerg i fremtiden.

Havnbjerg har været uden dagligvarebutik siden lukningen af Aldi og flytningen af 365discount til Lundenvej, men nu er der udsigt til, at Rema 1000 etablerer sig med en ny butik på hjørnet af Piledamsvej og Nordborgvej, nord for Havnbjerg-Centret. I februar godkendte Teknik-, By- og Boligudvalget, at arbejdet med en ny lokalplan for en dagligvarebutik i området skal sættes i gang.

Der skal også arbejdes på udviklingen af Havnbjerg-Centret, hvor der nu er to større, tomme butikker. Sønderborg Kommune vil arbejde med omdannelse af området til boliger. En lokal boligforening er nemlig interesseret i at opføre almennyttige boliger på grunden. Også her skal der udarbejdes en lokalplan, som giver mulighed for, at boliger og eksisterende butikker og erhverv bliver en del af området.

Sønderborg Kommune samarbejder desuden med sogneforeningen Aktivt Havnbjerg Sogn om flere projekter: Ny beplantning med træer og buske langs Piledamsvej, podning af gamle alsiske æbletræer langs Pilestien og opførelse af kunst.

Samlet skal projekterne gøre området mere attraktivt for beboere og tilflyttere.

Mød op til borgermødet onsdag den 6. marts kl. 19 i Aulaen på den tidligere Havnbjerg Skole og hør mere om planerne og de igangsatte aktiviteter. Der er ingen tilmelding. På mødet deltager borgmester Erik Lauritzen, formand for Teknik-, By- og Boligudvalget Kirsten Bachmann samt medarbejdere fra forvaltningen.

Yderligere information:
Udviklingskonsulent Peter Mølgaard
Tlf. 2790 5458

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
6. marts
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Udviklingshuset HR
Skolevej 4
Nordborg, Havnbjerg 6430
+ Google Maps