Indlæser Begivenheder

Kom, strik og pynt byen til strikkefestival

8. juni | 10:00 - 15:00

Lørdag den 8. juni er der World Wide Knit in Public Day, og da det samtidig er en uge før Sønderborg Strikkefestival, er dagen som skabt til opvarmning til festivalen. Den opvarmning kan alle strikkeglade være med til: Kom med dit strikketøj og vær med til at gøre byen festivalklar.

Strikkespottet oprettes på arealet ved Perlegade 53 – ved siden af den tidligere H&M-bygning – hvor der sammen med Sønderborg Handel skabes sofa-lounge-stemning. Man er også velkommen til at medbringe sin egen festivalstol. Mellem klokken 10 og 15 inviteres til at strikke løs sammen med andre. Man kan medbringe sit restegarn og strikke små flag eller swirls til at hænge op, eller man kan strikke videre på den bluse eller sweater, men nu er i gang med. Samtidig kan man få mere at vide om, hvad strikkefestivalen alt byder på.

Alle inviteres samtidig til at tage fat på udsmykningen af byen for at markere, at Sønderborg den efterfølgende weekend, 14.- til 16. juni, er vært for den anden strikkefestival i byens historie. Det er ligesom sidste år foreningen Garn uden Grænser, der står for arrangementet.

Begivenheden er åben for alle uanset alder, køn og færdighedsniveau. Det kræver ikke tilmelding, og det koster ikke noget at deltage i arrangementet.

I tilfælde af regnvejr rykker vi ind i Frivilligheden Hus.

Hvis man har strikket eller hæklet bypynt, men blot ikke kan deltage i WWKIP-arrangementet den 8. juni, kan man forud aflevere pynten til Tove Pelle, Ørstedsgade 72, Sønderborg.

FAKTA
World Wide Knit in Public-day er en global, årlig begivenhed, der bringer strikkere fra hele verden sammen om deres passion for håndarbejdet. Formålet er at øge opmærksomheden på strikning som en kreativ kunstform og et berigende håndværk.

Sønderborg Strikkefestival 14.-16. juni foregår på Sønderborghus, i Multikulturhuset og i foreningshuset Kasernen. Her er der omkring 40 stande med alt inden for garn og strik, ligesom der afvikles en række workshops.

Se mere om Sønderborg Strikkefestival 14.-16. juni på www.garnudengraenser.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
8. juni
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Series:
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Perlegade 53
Perlegade 53
Sønderborg, 6400
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside