Indlæser Begivenheder

Jonah Blacksmith

17. oktober | 20:00

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert er et livsbekræftende spændingsfeldt, der veksler mellem en dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme.

Glæd dig til en håndspillet live-koncert, hvor netop sangene og deres oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syv-mands-bandet fra Thy.

Vekselvirkningen mellem filmmediet og den traditionelle koncertform er et aldeles hjertegribende foretagende, der ud over at give bandets sange en klangbund af levet liv, slet og ret er en hyldest til fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen.

Med andre ord er det et spændende og alternativt take på en audio-visuel oplevelse, der vil mere og andet end blot at underholde:

– Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af. Om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker, siger brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup.

De fortsætter:

– Vi har virkeligt glædet os meget til at genbesøge filmen, og vi er allerede i fuld færd med at
skabe en version 2024. Det blir rigtigt godt, og det er vist ikke for meget at sige, at vi alle sammen ser umådeligt meget frem til at komme afsted på tour igen!”

Om turneen

Bandet turnerede med filmkoncert-formatet tilbage i 2018, og kan altså nu imødekomme den store efterspørgsel i kølvandet, og løfte sløret for en omfattende Live-Filmkoncert-tour i efteråret 2024, hvor mange af landets største koncerthuse får besøg.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Share This Event

12294015
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
17. oktober
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps