Indlæser Begivenheder

Jazz Connection fra Holland sammen med Sønderborg Lindy Hoppers

27. august 2023 | 13:00 - 16:30

Jazz Connection

De er utrolige. . . De er sindssyge… Og de er helt fantastiske live på scenen. Med deres zoot dragter, flamboyante, store øl, billig whisky, dans og Swinging… De vil jive dig skør!

Jazz Connection er en ægte tilhænger af Jumpin ‘Jive-stilen og den tidlige Rhythm ‘n Blues-stil, der ramte Amerikas sorte efterkrigsbefolkning. Med sange fra Louis Prima, Wynonie Harris, King Curtis og Teddy Brannon, de bringer en genoplivning af de bedste og lyseste stjerneudøvere fra disse spændende år.

Jazz Connection blev grundlagt for 32 år siden (1990) i den ‘jazzede’ hjemby Breda og kører som et tog og svinger og ruller gennem Europa med deres Jazz & Jive show. De har optrådt på store festivaler og klubber i Holland, de har turnerede i Belgien, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Danmark, Serbien, Bulgarien, Norge, Rusland , Polen samt i Mellemøsten, Afrika og Asien. Bandet optrådte fra starten på Breda Jazz Festival i Holland.

Sammen med masser af humor producerer Jazz Connection deres bemærkelsesværdige lyd: gennemsigtig, sofistikeret, iørefaldende og groovy. Uanset om det er en festlig jive, fristende boogie eller hjerteskærende blues, vil du genkende uden tvivl lyden af denne unikke sekstet.

Jazz Connection:
Jurgen Feskens Trumpet, flugelhorn & vocals
Peter van Steen Trombone
Rob Henneveld Tenor & Alto Saxophone, clarinet
Bart Wouters Bass & vocals
Bart Maassen Piano
Robbert van Kalmthout Drum

Sønderborg Lindy Hoppers kommer og byder op til Lindy dans

Billet incl. jazzkoncert med let frokost

Døren åbnes kl. 11.30, koncert fra kl. 14.00-16.30

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
27. august 2023
Tidspunkt:
13:00 - 16:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Fiskeladen overfor Sundhalle
Fiskeladen Sundgade
Sønderborg, 6400
+ Google Maps