Indlæser Begivenheder

Informationsmøde om Nordals Ferieresort

22. februar 2022 | 17:00 - 19:00

I forbindelse med projektet inviterer Sønderborg Kommune til informationsmøde. Her vil vi fortælle nærmere om baggrund og indhold i lokalplanforslaget, udkast til VVM-tilladelse, miljøkonsekvensrapporten med mere. Der vil samtidig være mulighed for at stille spørgsmål til planernes indhold og til selve projektet.

Baggrund

Sønderborg Kommune har onsdag den 2. februar 2022 offentliggjort et forslag til lokalplan 1.2-4, kommuneplantillæg samt udkast til VVM-forslag for Nordals Ferieresort. Formålet med lokalplanen er at muliggøre etableringen af et ferieresort med tilhørende badeland, ferieboliger med mere. Der er samtidig med lokalplanforslaget udarbejdet et tillæg til kommuneplanen, som fastlægger områdets anvendelse til rekreative formål. Der er ligeledes udarbejdet en samlet miljøkonsekvensrapport for planforslagene og det konkrete projekt.

Kystdirektoratet er myndighed for anlæg på søterritoriet og Sønderborg Kommune er myndighed for landanlæggene.

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske via skemaet nedenfor og senest fredag den 18. februar 2022. Ved tilmelding bedes du venligst oplyse navn, mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig direkte i tilfælde af ændringer.

Mulighed for at indsende høringssvar

Materialet er i otte ugers høring frem til den 30. marts 2022. Mens lokalplanforslaget er i høring, har du mulighed for at komme med din kommentar til lokalplanen. Når du åbner lokalplanen, kan du trykke på linket “Indsend kommentar” øverst på siden, hvorefter du kan indsende dine bemærkninger til lokalplanforslaget. Det er også muligt at uploade filer til din kommentar.

Du finder forslag til lokalplan, kommuneplantillæg, miljøkonsekvensrapport med mere her.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
22. februar 2022
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Nordals Idrætscenter
Stadionvej 1
Nordborg, 6430 Danmark
+ Google Maps
Telefon
74451919
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde