Indlæser Begivenheder
lokalplanomraade 4.2-28

AFLYST – Informationsmøde om lokalplanforslag 4.2-28 for Tæt-lav boliger på Sundquistsgade i Sønderborg

17. maj 2022 | 17:00 - 19:00
Begivenheden er desværre aflyst.

I forbindelse med den offentlige høring for lokalplanforslag 4.2-28 inviterer Sønderborg Kommune til et informationsmøde. Her vil vi fortælle nærmere om baggrund og indhold i lokalplanforslaget samt tidplanen for lokalplanen. Under mødet vil der ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål, som vil blive besvaret i videst muligt omfang inden for mødets afholdelse.

Baggrund

Sønderborg Kommune har onsdag den 4. maj 2022 offentliggjort et forslag til lokalplan 4.2-28 for tæt-lav boliger på Sundquistsgade i Sønderborg. Formålet med lokalplanen er at fastlægge områdets fremtidige anvendelse til tæt-lav boliger, således at der kan opføres 10 rækkehuse. Samtidig sikrer lokalplanen, at de den offentlige gangsti gennem området fastholdes.

Du har mulighed for at læse lokalplanforslaget i sin helhed her.

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske via skemaet nedenfor og senest søndag den 15. maj 2022. Ved tilmelding bedes du venligst oplyse navn, mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig direkte i tilfælde af ændringer.

Mulighed for at indsende høringssvar

Lokalplanforslaget er i offentlig høring i fireuger frem til den 1. juni 2022. Mens lokalplanforslaget er i høring, har du mulighed for at komme med din kommentar til lokalplanen. Når du åbner lokalplanen, kan du trykke på linket “Indsend kommentar” øverst på siden, hvorefter du kan indsende dine bemærkninger til lokalplanforslaget. Det er også muligt at uploade filer til din kommentar.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
17. maj 2022
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps