Indlæser Begivenheder

Historiske vandringer: Sønderborg

28. maj | 10:00 - 12:00

Turens starter foran Multikulturhuset, hvorfra vi går ud og udforsker den fælles kulturarv. Vi tager blandt andet forbi Muren i Mariegade, som i gamle dage hed Plantebedegade efter “æ plantbej” – udtrykket for køkkenhaven i hertugens bypalæ på Mariegade.

Husk at tjekke vejrudsigten og medbring kaffe/te til afslutningen.

 

Historiske vandringer

Med udgangspunkt i hjemmesiden historiskatlas.dk tager vi på historiske vandringer i det sønderjyske. Hjemmesiden drives af foreningen Historisk Atlas og er en åben sammenslutning af over 220 arkiver, museer og biblioteker. Det er et interaktivt, digitalt atlas, der har til formål at lave stedbaseret formidling af den lokale og nationale historie i tekst, lyd og billeder.

 

To af vores bibliotekarer udvælger en rute og sammen udforsker vi vores lokale kulturarv, igennem historiske fortællinger, som Historisk Atlas har indsamlet. Vi snakker sammen om konceptet for hjemmesiden og om det arbejde, de lokale foreninger gør for at gøre disse informationer tilgængelige for borgerne.

 

Turen er ca. 2 – 4 km, så tag gerne dine mest behagelige sko på, og tjek vejrudsigten på forhånd. Medbring din egen kaffe/the, som kan nydes til afslutningen.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

136792
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
28. maj
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Pris:
Gratis billet
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside