Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Harry Potter in Concert

27. november|20:00

Harry Potter in Concert i Alsion Sønderborg

The Magical Music of Harry Potter – live in concert i Koncertsalen Alsion

Filemene om troldsmands-lærlingen er nogle af de mest succesfulde biograffilm. De er baseret på de lige så populære bøger af J. K. Rowling. Og derfor kender alle børn og unge Harry og den magiske verden. Nu præsenteres det verdenskendte Harry Potter univers i en koncert.

Musikalsk rejse

Publikumsfavoritterne, medlem af Weasley-familien, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor. Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af tryllekunstnere.

Denne magiske verden bliver fortryllet af den mest avancerede teknologi inden for lys, lyd og laser-iscenesættelse, der vil efterlade enhver med gåsehud. De visuelle og magiske effekter vil få hjerterne hos alle fans til at slå lidt hurtigere.

Best of Harry Potter

Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket “Harry Potter and the Cursed Child”. Teaterstykket, der er betragtet som verdens bedste, har modtaget mange priser i London og New York.

Publikum vil opleve musikken fra “Best of Harry Potter”, der er baseret på alle otte film og de musikalske værker skrevet af fire talentfulde komponister: John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper og Alexandre Desplat.

En eventyrlig aften i Koncertsalen Alsion.

Køb billet